MyBB Türkçe Destek Platformu

Tam Görünüm: WordPress Seri 4 – SoniQ-v3
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
[Resim: wordpress-seri-4-soniq-v2.jpg]

Genel bir dağıtım olduğu için temanın PSD dosyasını vermeyi düşünmüyorum. Bu yüzden yalnızca boş logo dosyasını paylaşacağım. İsteğe bağlı olarak düzenleyebilirsiniz. Temayı Internet Explorer 8, Google Chrome ve Mozilla Firefox web tarayıcılarında test ettim. Herhangi bir hatasına rastlamadım. Eğer siz bir hataya rastlarsanız çekinmeden bana bildirebilirsiniz.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.
Güzel tema olmuş eline sağlık. Çok hoş iznin olursa bende kullanayım kişisel sitemde ..=)
(03-23-2010 02:51 AM)Profyel Demiştir Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.Güzel tema olmuş eline sağlık. Çok hoş iznin olursa bende kullanayım kişisel sitemde ..=)

Estağfurullah. Ne demek. Zaten hiçbir backlink eklemedim temaya. Rahat rahat kullan. İyi kullanımlar... Smile
güzel temaymış beğendim
Tavsiye URL