MyBB Türkçe Destek Platformu

Tam Görünüm: MyBB 1.4.10 versionu alt güncelleme - tema yükleme problemi için
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bu adreste alt güncelleme açıklaması yapıldı hatanın giderilmesi için güncelleme yapılması gerekiyor.

/admin/modules/style/templates.php klasörünü açın ve 531. satırdaki aşağıdaki kodları

PHP Kodu:
// Only allow users to move non-default templates to stop them from being able to delete it!
if($template['sid'] == "-2")
{
echo 
$form->generate_hidden_field("sid""-2");
}
else
{
$form_container->output_row($lang->template_set$lang->template_set_desc$form->generate_select_box('sid'$template_sets$sid));

Aşağıdaki kodlar ile değiştirin

PHP Kodu:
// Force users to save the default template to a specific set, rather than the "global" templates - where they can delete it
if($template['sid'] == "-2")
{
unset(
$template_sets[-1]);
}

$form_container->output_row($lang->template_set$lang->template_set_desc$form->generate_select_box('sid'$template_sets$sid)); 

Problem giderilecektir.

İyi çalışmalar.
arkadaşlar bunu dosya halinde versenize. Herkes kodlardan anlamayabilir (örnek benSmile ) hem manuel olanı verin hemde dosya halinde verin. Kullanıcılara kolaylık olur. direk üzerine yazdırırız. böle olunca zahmetli oluyor. en azından benim için ...
Arkadaşım kodla o kadar uğraşıcak birşey değilki iki dakka yapılacak birşey şahsen bende o kadar koddan anlamam ama CTRL+F yapıp Only allow yazdım direk satıra geldi ve ordan değiştirdim...
Tavsiye URL