09-20-2009, 03:36 PM
Site adresi :Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.
Site için istenen fiyat:.gerçekten almayı düşünenler bana pm atsın.fiyatı konuşalım.lütfen bu siteye düşük fiyat beklemeyin...
Sitenin açılış tarihi: 24-02-2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sinema film fan
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1500..buralar biraz düştü. 2.seri filmi gelio (21 gün sonra)film çıkınca tahminen 2000 2200 lere kadar çıkabilir.3.filmide daha şimdiden çekilio.5 senelik ömrü var yani.ve türkiyede twilight hayranı kaynıo.twilight türkiye yazınca 1.sıradayız.twilightın en büyük 3 sitesinden bitanesiyiz.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: içerik domain host üye ek sayfaları kısaca herşeyiyle özel teması vs...
Hosting dahil midir: evt
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Satma neden :öss+borç
Alexa:273,222
aylık azda olsa belli bir geliri vardır.Artması sizin elinizde
Üyelerimiz 3,898 konuda toplam 76,656 mesaj yollamışlar.
Şu anda 11,764 tane üyemiz var.
En çok 91 kullanıcı 19-08-2009 18:50:36 PM tarihinde çevrimiçi oldu.
satmayı düşünüyorum arkadaşlar.istedigim fiyatı veren olmazsa kalırda satmam.üyelerimi çok seviyorum.ama mecburum olmasa bile.yOLUMA devarım ederim..
bana pm yoluyla ulaşın
Site için istenen fiyat:.gerçekten almayı düşünenler bana pm atsın.fiyatı konuşalım.lütfen bu siteye düşük fiyat beklemeyin...
Sitenin açılış tarihi: 24-02-2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sinema film fan
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1500..buralar biraz düştü. 2.seri filmi gelio (21 gün sonra)film çıkınca tahminen 2000 2200 lere kadar çıkabilir.3.filmide daha şimdiden çekilio.5 senelik ömrü var yani.ve türkiyede twilight hayranı kaynıo.twilight türkiye yazınca 1.sıradayız.twilightın en büyük 3 sitesinden bitanesiyiz.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: içerik domain host üye ek sayfaları kısaca herşeyiyle özel teması vs...
Hosting dahil midir: evt
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Satma neden :öss+borç
Alexa:273,222
aylık azda olsa belli bir geliri vardır.Artması sizin elinizde

Üyelerimiz 3,898 konuda toplam 76,656 mesaj yollamışlar.
Şu anda 11,764 tane üyemiz var.
En çok 91 kullanıcı 19-08-2009 18:50:36 PM tarihinde çevrimiçi oldu.
satmayı düşünüyorum arkadaşlar.istedigim fiyatı veren olmazsa kalırda satmam.üyelerimi çok seviyorum.ama mecburum olmasa bile.yOLUMA devarım ederim..
bana pm yoluyla ulaşın