08-05-2009, 10:23 AM
Bu plugin ile postbitlerinize facebook,myspace gibi çeşitli sosyal platformlar ile iletişim linkleri verebilirsiniz.
Yapımcı: jnd52
TR Çeviri: s_p_e_e_d
Readme.txt Çeviri: s_p_e_e_d
Versiyon: 1.0
İlkler bizden
Dosyalar ektedir.Kurulumu bilmeyenler için readme.txt dosyasında detaylarıyla anlatılmıştır.Kısaca bahsedersek social.php yi inc/plugins içine atıcaksınız admincp den aktif ediceksiniz hepsi bu kadar.
Not:Kendim kullanmadım o yüzden caps koyamadım.Kullanan bir arkadaş eklerse sevinirim..
Disclaimer:
-----------
I, the author of this plugin take no responsibility for anything which may happen as a result
of downloading, installing or using this plugin.
You may not under any circumstances redistribute or edit this modification without express written
permission from the author (jnd52). You can contact me via email at
jnd52@maroonlife.com.
Bilgi:
-------------
Bu plugin ile postbitlerinize facebook,myspace gibi çeşitli sosyal platformlar ile iletişim linkleri verebilirsiniz.
Kurulum:
-------------
social.php dosyasını YourForumDir/inc/plugins/ içine atın
Admincp pluginlerden aktif edin.
Eğlenmenize bakın
Türkçe Çeviri: s_p_e_e_d Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.
Support:
--------
If you should require any support for this modification, email jnd52@maroonlife.com
Yapımcı: jnd52
TR Çeviri: s_p_e_e_d
Readme.txt Çeviri: s_p_e_e_d
Versiyon: 1.0
İlkler bizden

Dosyalar ektedir.Kurulumu bilmeyenler için readme.txt dosyasında detaylarıyla anlatılmıştır.Kısaca bahsedersek social.php yi inc/plugins içine atıcaksınız admincp den aktif ediceksiniz hepsi bu kadar.
Not:Kendim kullanmadım o yüzden caps koyamadım.Kullanan bir arkadaş eklerse sevinirim..

Disclaimer:
-----------
I, the author of this plugin take no responsibility for anything which may happen as a result
of downloading, installing or using this plugin.
You may not under any circumstances redistribute or edit this modification without express written
permission from the author (jnd52). You can contact me via email at
jnd52@maroonlife.com.
Bilgi:
-------------
Kurulum:
-------------
social.php dosyasını YourForumDir/inc/plugins/ içine atın
Admincp pluginlerden aktif edin.
Eğlenmenize bakın

Türkçe Çeviri: s_p_e_e_d Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.
Support:
--------
If you should require any support for this modification, email jnd52@maroonlife.com